Játszótéri, köztéri, kültéri, fitness eszközök, parkbútor, műfű, gördeszkapálya | Bankó Kft.

Műfüves pálya Kisgyőrben
Műfüves pálya Kisgyőrben
A kisgyőriek az elmúlt években több új létesítmény átadásánál is bábáskodhattak. Ezek sorába illeszkedik a múlt hét végén, az MLSZ pályaépítő programja keretében átadott 20x40 m-es műfüves focipálya. Az ünnepélyes átadásra Tállai András, a térség parlamenti képviselője, államtitkár, miniszterhelyettes részvételével az augusztus 20-i ünnepségek részeként szombaton került sor.
.
Közzétéve: 2017. augusztus 21. Bővebben
Tervezői ötletekkel
Tervezői ötletekkel
Megújult a Miskolc Kishunyad utcai játszótér. A lakóépületek között, fák kellemesen árnyas takarásában meghúzódó – hintának, csúszdának és homokozónak már helyt adó - területre ötletes tervezői elgondolással terepdombba álmodott „játszóvár” épült. Az egyedi építmény praktikus kialakításával, megjelenésével éke a kis játszóparknak.
Közzétéve: 2017. július 3. Bővebben
Újabb Paskál fejlesztés
Újabb Paskál fejlesztés
Budapesten a 14. kerületi Paskál Fürdő nagyon népszerű a környező lakosság körében, ezért nem véletlen, hogy a tulajdonos BGYH Zrt. folyamatosan fejleszti. A 2017 tavaszi fejlesztésben társaságunk is részt vállalt a gyermekmedence és játszótér szakági munkáinak kivitelezésében.
A vizes játékelemekkel bővített, megújult gyermekmedence köré színvilágában harmonizáló öntött gumiburkolatot készítettünk.
Közzétéve: 2017. június 26. Bővebben
Nagyvisnyói újdonság
Nagyvisnyói újdonság
Műfüves futsal méretű pályát építettünk a Nagyvisnyói Önkormányzat megbízásából a falu fás-ligetes részén. A pálya rövidszálú műfűből kvarchomok feltöltéssel, multifunkciós használatra épült.
A többcélú használat érdekében a pályára kézilabda és kispályás foci vonalazás, illetve más színű streetball pályavonal - a hozzátartozó palánkokkal - került.
Közzétéve: 2017. június 5. Bővebben
Rekortán a Bozsikban
Rekortán a Bozsikban
Új, rekortán burkolatot kapott a komáromi Bozsik József Általános Iskola 20x40 m-es kültéri sportpályája. A beruházás keretében palánk, labdafogó háló, járda és korszerű pályavilágítás is épült. A létesítmény multifunkciós burkolata és pályavonalazása alapján alkalmas foci, kézilabda és kosárlabda játékra.
.
Közzétéve: 2017. május 31. Bővebben
Csapatmunkában játszótér építés
Csapatmunkában játszótér építés
Közterületi játszótér bővítésére kaptunk megbízást Hajdúszoboszló Város Önkormányzatától.
A Szilfákalja 20. alatt található játszótér megújításához a Földgázszállító Zrt. biztosított támogatást az Energikus Település Program keretében az Önkormányzat részére.
.
Közzétéve: 2017. május 19. Bővebben
Még több hír