Játszótéri, köztéri, kültéri, fitness eszközök, parkbútor, műfű, gördeszkapálya | Bankó Kft.

Kulcs az örömhöz
Kulcs az örömhöz
Mai napon került sor Kulcs községben a méltán népszerű Szabadidő és Sport Komplexum 2. ütemében elkészült gyermekjátszótér és fitneszpark ünnepélyes átadására. A családosok nagy örömére a létesítményben gyermek és szülő egy időben, egymás mellett használhatja a játszótéri játékokat és felnőtt fitnesz eszközöket, melyeket az átadásra összegyűlt nagyszámú közönség azonnal birtokba is vett.
Közzétéve: 2020. június 20. Bővebben
Pálya a szabadstrandon
Pálya a szabadstrandon
Korszerű burkolattal multifunkciós sportpálya épült Tiszafüreden a közkedvelt szabadstrand szomszédságában. A pályaépítés egy nagyobb léptékű szabadidős létesítményi fejlesztés részeként valósulhatott meg a Magyar Turisztikai Ügynökség támogatásával. A pálya műszaki átadása megtörtént, néhány napon belül a sportkedvelők is használatba vehetik.
Közzétéve: 2020. június 3. Bővebben
Megújuló sportpadlók
Megújuló sportpadlók
Felújítjuk régi, töredezett aszfaltburkolatos pályafelületét korszerű, esztétikus és ergonomikus sportburkolatunkkal.
Új technológiánk során az akrilgyanta vizes diszperziójából és válogatott töltőanyagokból, a koptató hatásoknak, UV sugárzásnak és a változó időjárási körülményeknek kiválóan ellenálló bevonatrendszer készül. A burkolat alkalmazható kül- és beltérben sport és különböző célú felületek padlóbevonataként.
Közzétéve: 2019. március 27. Bővebben
Focimennyország Kulcs-a
Focimennyország Kulcs-a
Kulcs Község Önkormányzata jelentős sportcélú infrastruktúra fejlesztést tervez a közeljövőben. A fejlesztés helyszíne a Rákóczi utcai Sporttelep területe, ahol első lépésben egy 20x40 méteres műfüves, multifunkciós pálya épült meg. A márciusi fagyok elmúltával, a még helyenként havas burkolaton került sor a vidám hangulatú alapkő letételre és az építés megkezdésére.
Közzétéve: 2018. április 30. Bővebben
Hejőkürti fitnesz
Hejőkürti fitnesz
Fitnesz park létesítését határozta el a közelmúltban Hejőkürt Nagyközség Önkormányzata. A néhány eszközből álló létesítmény átadására karácsony előtt került sor.
.
Közzétéve: 2017. december 22. Bővebben
Műfüves pálya Keresztesen
Műfüves pálya Keresztesen
Az MLSZ program keretében futsal méretű műfüves focipálya átadására került sor Mezőkeresztesen. A december 9-i pályaavató ünnepség díszvendége volt Tállai András NGM miniszterhelyettes, a NAV elnöke, országgyűlési képviselő, aki beszédében hangsúlyozta a korszerű sportpálya hasznosságát, majd Majoros János polgármesterrel közösen átvágva a nemzeti színű szalagot, megnyitotta a létesítményt.
.
Közzétéve: 2017. december 11. Bővebben
Még több hír