Játszótéri, köztéri, kültéri, fitness eszközök, parkbútor, műfű, gördeszkapálya | Bankó Kft.

Megújuló sportpadlók
Megújuló sportpadlók
Felújítjuk régi, töredezett aszfaltburkolatos pályafelületét korszerű, esztétikus és ergonomikus sportburkolatunkkal.
Új technológiánk során az akrilgyanta vizes diszperziójából és válogatott töltőanyagokból, a koptató hatásoknak, UV sugárzásnak és a változó időjárási körülményeknek kiválóan ellenálló bevonatrendszer készül. A burkolat alkalmazható kül- és beltérben sport és különböző célú felületek padlóbevonataként.
Közzétéve: 2019. március 27. Bővebben
Focimennyország Kulcs-a
Focimennyország Kulcs-a
Kulcs Község Önkormányzata jelentős sportcélú infrastruktúra fejlesztést tervez a közeljövőben. A fejlesztés helyszíne a Rákóczi utcai Sporttelep területe, ahol első lépésben egy 20x40 méteres műfüves, multifunkciós pálya épült meg. A márciusi fagyok elmúltával, a még helyenként havas burkolaton került sor a vidám hangulatú alapkő letételre és az építés megkezdésére.
Közzétéve: 2018. április 30. Bővebben
Hejőkürti fitnesz
Hejőkürti fitnesz
Fitnesz park létesítését határozta el a közelmúltban Hejőkürt Nagyközség Önkormányzata. A néhány eszközből álló létesítmény átadására karácsony előtt került sor.
.
Közzétéve: 2017. december 22. Bővebben
Műfüves pálya Keresztesen
Műfüves pálya Keresztesen
Az MLSZ program keretében futsal méretű műfüves focipálya átadására került sor Mezőkeresztesen. A december 9-i pályaavató ünnepség díszvendége volt Tállai András NGM miniszterhelyettes, a NAV elnöke, országgyűlési képviselő, aki beszédében hangsúlyozta a korszerű sportpálya hasznosságát, majd Majoros János polgármesterrel közösen átvágva a nemzeti színű szalagot, megnyitotta a létesítményt.
.
Közzétéve: 2017. december 11. Bővebben
Megújult Aulich játszótér
Megújult Aulich játszótér
A 2010-ben elkezdődött játszótér rekonstrukció az idén tovább folytatódik. Az elmúlt 7 évben több lépcsőben felújított Miskolc, Aulich utcai játszótér utolsó, kiszolgált rönk csúszda állványa is elbontásra került a napokban. Helyére a Vinci play játszóeszköz család korszerű, háromtornyú játszóvára lett telepítve.
.
.
Közzétéve: 2017. szeptember 12. Bővebben
Műfüves pálya Kisgyőrben
Műfüves pálya Kisgyőrben
A kisgyőriek az elmúlt években több új létesítmény átadásánál is bábáskodhattak. Ezek sorába illeszkedik a múlt hét végén, az MLSZ pályaépítő programja keretében átadott 20x40 m-es műfüves focipálya. Az ünnepélyes átadásra Tállai András, a térség parlamenti képviselője, államtitkár, miniszterhelyettes részvételével az augusztus 20-i ünnepségek részeként szombaton került sor.
.
Közzétéve: 2017. augusztus 21. Bővebben
Még több hír