Játszótéri, köztéri, kültéri, fitness eszközök, parkbútor, műfű, gördeszkapálya | Bankó Kft.

Társaságunk játszóterek szakszerű tervezését vállalja intézmények udvarán, közterületi helyszíneken és egyéb tervezési területeken, 2D és 3D (látványterv) formában.

Általában kétféle típusú tervdokumentáció elkészítése merül fel megrendelői részről:

Koncepció terv
A helyszínrajzba illesztett játszótéri eszköz elhelyezési terve, a felmerülő kiegészítő elemek, pl. burkolatok, növényültetés stb. ábrázolásával együtt. A játszóeszközök a szabványos védőtávolságok jelölésével együtt jelennek meg a rajzon.
A koncepció terv alapján a játszótér fizikai kivitelezése megoldható.
A koncepció tervhez kapcsolódik a tervezett játszótéri elemek fényképes bemutatása, műszaki leírása.
Ez a terv típus (2D koncepció terv) gyakran a pénzügyi forrás megszerzésére irányuló pályázat feltételei, becsatolandó kellékei közt szerepel.


Kiviteli terv
A tervdokumentáció része a tervezői műszaki leírás, játszótér méretezett tervrajza, kitűzési rajz, növény-kiültetési terv, stb.
A kiviteli szintű játszótéri tervezés többnyire nagyobb léptékű fejlesztések, beruházások tervdokumentációja részeként, szakági tervezési feladatként jelentkezik.

Itt említjük meg, hogy az új trendnek megfelelően komplex kültéri szabadidős terek kialakításában, koncepció és kivitelezési terv készítésében is az Ön rendelkezésére állunk.

Tervezéssel kapcsolatos érdeklődés, tanácsadás, valamint tervezési díjra vonatkozó ajánlatkérés tárgyában elérhetőségeinken várjuk megkeresését.