Játszótéri, köztéri, kültéri, fitness eszközök, parkbútor, műfű, gördeszkapálya | Bankó Kft.

A Panna Futball eredeti hazája Hollandia. Kialakulásának, elterjedésének és népszerűségének oka a nagyvárosi környezetben gyakorta szűkösen rendelkezésre álló tér. A Panna Futball pörgős, egy az egy elleni focipárbaj, mely során a gyorsabb, technikásabb játékos az esélyesebb a győzelemre. A Panna Futball pálya kizárólagos magyarországi gyártója és forgalmazója a Bankó Kft.

A nagyközönség előtti első bemutatója 2011.09.17.-én az Andrássy úton megrendezett Autómentes napon volt. A rendezvényt Hassay Zsófia Terézváros polgármestere, Dunai Antal az MLSZ szaktanácsadója és Nagy Tamás a Ferencváros futball csapatának edzője nyitotta meg. Beszédükben mindannyian kiemelték, hogy a Panna Futball egy kiváló eszköz arra, hogy az önkormányzatok minél több embert sportolásra ösztönözzenek.

A sportegyesületek, klubok, óvodák, iskolák és lakótelepi grundok számára a Panna pálya hatékony eszköze az ügyesség, és ezáltal a technikai tudás fejlesztésének, valamint az utánpótlás nevelésnek.

Társaságunk, a Bankó Kft. mely játszóterek és sportpályák tervezésével, gyártásával és kivitelezésével foglalkozik, elhivatott a mozgáskultúra és a sport minél szélesebb körű elterjesztése iránt. Játszótereinket és sportpályáinkat az azokat használók igényei alapján a legjobb minőségben és ár/érték arányban telepítjük.

A Panna Futball részletes bemutatása céljából kérjük, keresse fel a www.pannafutball.hu honlapunkat.